Geachte relatie,
 
Rabo Internetbankieren heet voortaan Rabo Online Bankieren. De nieuwe omgeving ziet er hetzelfde uit als de Rabo Bankieren App. Rabo Online Bankieren is net als Rabo Internetbankieren toegankelijk via een webbrowser op uw computer of mobiele apparaat zoals Internet Explorer, Chrome of Safari.
 
Wij zijn continu bezig met het verbeteren van het online betaalgemak. De Nederlandse banken hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan het nieuwe betalingsverkeer. Klanten van de Rabobank en andere Nederlandse banken kunnen sinds kort gebruik maken van de nieuwe ingevoerde Europese betaalrichtlijn: Instant Payments.
 
Met Instant Payments staat een overboeking binnen enkele seconden op de rekening van de ontvanger. Dit gebeurt op elk moment van de dag, tijdens feestdagen en alle dagen van het jaar, ook als de ontvanger een betaalrekening heeft bij een andere bank dan de verzender.
 
Onlangs hebben wij in ons klantensysteem geconstateerd dat u nog gebruik maakt van een verouderde pas. Een verouderde betaalproduct wordt niet ondersteund door het nieuwe betalingssysteem.
 
Klanten van de Rabobank moeten in bezit zijn van een nieuwe betaalproduct om gebruik te kunnen maken van de nieuwe ingevoerde Europese betaalrichtlijn.
 
Wij willen u erop attenderen dat u bij het gebruik van een verouderde betaalpas u niet verzekerd bent tegen financële schade. Vervang uw verouderde pas. U ontvangt binnen enkele dagen uw nieuwe betaalproduct.
 
Zolang u nog niet in bezit bent van een nieuwe betaalproduct, kunt u helaas nog geen gebruik maken van de nieuwe betaalomgeving en zullen de door u afgenomen betaaldiensten bij de Rabobank komen te vervallen.
 
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
 
Met vriendelijke groet,
Rabobank
Particulieren en bedrijven

Vertrouwelijkheid
De informatie in deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien je deze e-mail onterecht ontvangt, verzoeken wij je de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren.

Veiligheid
Wijzigen e-mail instellingen
Afmelden
 
 
 

WAT MOET U DOEN?

Stuur het verdachte bericht als bijlage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verwijder het bericht altijd direct uit uw mailbox, of verwijder deze van uw telefoon/tablet nadat u het bericht heeft doorgestuurd.
Verwijder het ook uit uw verwijderde items.