Afzender     Rabobank klantenservice @ emailing.nl

 

Geachte relatie,

 

De Rabobank biedt haar klanten een zo veilig mogelijke virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak. De Rabobank introduceert de Rabo Scanner. Dit is de opvolger van de Random Reader. De uitgifte van de Rabo Scanner gebeurt in fasen. De Random Reader speelt hierbij een belangrijke rol, maar biedt niet altijd de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die we voor onze klanten nastreven. De Rabo Scanner maakt gebruik van nieuwe technologieën en biedt nu en in de toekomst meer mogelijkheden.

Hoe werkt de Rabo Scanner?


Als u online bankiert met de Rabo Scanner hoeft u minder codes in te voeren. Als u wilt inloggen of een betaling wilt signeren, verschijnt op het scherm van uw computer, tablet of smartphone een kleurcode. U scant deze kleurcode met de ingebouwde camera van de Rabo Scanner en ziet op het scherm van de Rabo Scanner wat u ondertekent. Vervolgens geeft de Rabo Scanner u een signeercode. U voert deze signeercode in op computer, tablet of smartphone om de opdracht te ondertekenen.

 

In verband met de veiligheid van onze klanten is het verplicht uw Random Reader te vervangen voor de Rabo Scanner. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om dit kosteloos aan te vragen. Houd er rekening mee dat eind dit jaar de Rabo Scanner niet meer kosteloos wordt aangeboden. Klik hier voor het kosteloos aanvragen van de Rabo Scanner en volg de benodigde stappen. U ontvangt bij uw Rabo Scanner een nieuwe betaalpas met een uitgebreide handleiding over het gebruik van de Rabo Scanner. Dit wordt binnen 5 tot 10 werkdagen per post toegezonden.

 

Omdat de Rabo Scanner anders werkt dan de Random Reader zijn vanaf vandaag diverse schermen aangepast.  Er is een schermwijziging voor het:

 

  • inlogscherm van Rabo Internetbankieren
  • registratiescherm en signeerscherm van Rabo Mobielbankieren
  • signeerscherm van de Rabobank betaalomgeving van iDEAL
  • signeerscherm van de betaalomgeving voor creditcards van de Rabobank

 

Mocht u nog meer informatie over het gebruik van de Rabo Scanner willen weten, kunt u als volg de instructievideo's op onze website bekijken. Zolang u geen Rabo Scanner heeft, kunt u in de nieuwe schermen gewoon de Random Reader blijven gebruiken.

 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Rabobank
Afdeling Internetbankieren


 
De informatie in deze e-mail kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u deze e-mail onterecht ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken en de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren. Voor het invullen van persoonlijke gegevens wordt u altijd doorgeleid naar een beveiligde internetpagina van de Rabobank.
 
Denk aan het milieu voordat u deze e-mail print!