RABOBANK REKENINGHOUDER
Ref:8278/WIN.NL
Datum: 25-04-2013

 

Geachte Rabobank rekeninghouder,

Lotto NL heeft u de prijs van 1 miljoen euro toegekend, dit programma wordt gekoppeld met Rabobank rekeninghouders. Er was een tijdelijk gegevensbestanddefect tijdens het proces dat tot het bevriezen van uw prijs en misschien uw rekening leidde. Dit toekenningsprogramma is voor zowel Rabobank persoon en bedrijf rekeningshouders.

Sinds Vrijdag 4 Januari 2013 werken wij met een nieuw beveiligingssysteem. Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat er geen misbruik kan worden gemaakt van uw rekening door bijvoorbeeld kwaadwillende software of een virus dat zich op uw computer heeft geinstalleerd. Om uw prijs te eisen en ervoor te zorgen dat ook uw rekening wordt beveiligd door ons nieuw systeem, verzoeken wij u hierop te klikken (Rabobank.nl) en vervolgens uw gegevens in te vullen.

Zodra u dit gedaan heeft, zal er door een van onze medewerkers contact met u opnemen om het gehele proces te voltooien en uw rekening te beveiligen.

De vragen die zullen worden gesteld zullen strikt veiligheidsvragen. Er zullen geen vragen over uw prijs gesteld. Geef geen informatie over uw prijs van 1 miljoen euro aan niemand. Wacht tot uw gebeld wordt, anders geef uw informatie aan de verkeerd afdeling.

Hoogachtend,
RABOBANK NV
Mevr. M. van de Kraan (LOTTO.NL)
Mevr. W. Ridderkerk (Afdeling Veiligheidszaken Rabobank NV)